Skip til hoved indholdet

Vanting Sø Vej

Gå tilbage

Om afdelingen

Afdelingen består af 11 lavenergi boliger. Boligerne er placeret i centrum af Ølstrup, tæt på skole, børnehave og indkøbsmuligheder. Boligerne er i ét plan med terrasse og en lille have. Alle boliger er røgfri.

Adresse

Vanting Sø Vej 14-34

6950 Ringkøbing

Boliger i afdelingen

11 Boliger

Faciliteter

Altan

Der er have til boligerne.

Gangbesværet

Der er dørtrin i boligerne og der kan forekomme niveauforskelle ved indgangen.

El

Som lejer skal du, i forbindelse med indflytning, selv vælge hvilken el-leverandør du ønsker.

Husdyr

Det er tilladt at holde ét husdyr.

Hvidevarer

Der hører køle-/fryseskab, komfur, ovn og emhætte med til lejligheden. Der forberedt installationer til opvaskemaskine og en vaskesøjle.

Gildesal

Der er ikke gildesal i afdelingen.

TV

Der er installeret fibernet i boligen. På hjemmesiden rah-fiber.dk kan du se hvilke udbydere af internet og TV, du kan vælge imellem.

Vand

Vand betales direkte til Ringkøbing-Skjern Forsyning.

Varme

Boligerne opvarmes via en luft-til-vand varmepumpe. Boligerne er udstyret med et genvex-anlæg, der konstant sørger for frisk luft og samtidig varmer kold luft udefra op med varm luft fra boligen. Det er med at at begrænse udgifterne til opvarmning.

Vicevært

Vicevært i afdelingen

Affald

I Ringkøbing-Skjern Kommune skal man affaldssortere. Der er fælles affaldsstation, hvor madaffald, restaffald, glas og pap kan afleveres. Øvrigt affald afleveres på den kommunale genbrugsplads.

Boliger i afdelingen

Afdeling 52 Vanting Sø Vej består af en række forskellige boliger. Se hvilke boliger du har mulighed for at søge netop i denne afdeling.

3 rums

5 Familieboliger

4 rums

6 Familieboliger

  • 3 rums
  • 4 rums

Afdelingsdokumenter

Her finder du nyttig information om din afdeling, såsom husorden, vedligeholdelse af dit lejemål, eller referater fra hovedbestyrelsen. Hvis du søger efter en specifik type af dokumenter, kan du filtrer efter kategori.

Kom på ventelisten

Bliv medlem