Skip til hoved indholdet

RSBolig

Ringkøbing-Skjern Boligforening sikrer med godt 1.700 boliger til familier, unge og ældre husly til flere tusinde borgere i kommunen.

Vi har næsten 1.100 boliger i Ringkøbing by, mere end 200 i Tarm, godt 100 i Skjern og knap 200 boliger fordelt i de mindre byer. Boligerne er fordelt på 51 afdelinger.

Vi er bestemt ikke blandt de største boligforeninger i Danmark – vi arbejder på at være tæt på vores beboere og gøre en forskel i hverdagen. Vi har fokus på at agere til gavn for beboerne og boligforeningen som helhed.

 

Hvorfor bo i en almen bolig?

Når du bor alment skal du hverken spekulere i udgifter til eller bøvl med vedligehold. Det klarer vi!

Hvis du ønsker en bolig i en af vores afdelinger, skal du være medlem af RSBolig. Det koster 120 kr. pr. år. Jo længere tid, du er medlem, jo større er dine chancer for at få den bolig, du ønsker.

Det er muligt at komme på en intern venteliste, så hvis du allerede bor hos os, er dine chancer for at få din ønskebolig endnu større.

Hvis du ønsker at blive medlem eller gerne vil vide mere om ventelisterne, skal du klikke her

For de historisk interesserede kan vi oplyse, at Ringkøbing-Skjern Boligforening er opstået ved at sammenlægge Ringkøbing Boligforening, Skjern Ældreboligforening, Tarm Boligselskab og Ældreboligforeningen Søndermarken.

Læs vores informationsbrochure

Bliv klogere på vores forskellige boligtilbud og fordelene ved at bo i en almen bolig